Missing factory menu

    Joined
    May 7, 2017
    Messages
    3
    Reaction score
    0
    I have been giving Starmade a retry and I can't seem to be able to see the menu on factories anymore. When I press 'R' it opens my inventory, but not the factories inventory, or the ability to set the crafting. I have tried in a ship, on an asteroid, on a station, no luck. I'm sure it's something simple, but what am I doing wrong?

    This is what i see after pressing 'R' on the factory.
     
    Joined
    Mar 10, 2016
    Messages
    541
    Reaction score
    1,476
    • Likeable
    • Thinking Positive
    • Community Content - Silver 2
    it's a bug with the latest update

    Another issue with the latest non-dev build (0.203.132) is that LoD blocks don't display (at least from close up, they still do display at a distance, in their non-3D model forms).

    Wonder if this is setting-related, and if so, how it can be fixed?
     
    • Like
    Reactions: docpenguindoc
    Joined
    Oct 23, 2013
    Messages
    79
    Reaction score
    187
    • Community Content - Bronze 1
    • Legacy Citizen 6
    Another issue with the latest non-dev build (0.203.132) is that LoD blocks don't display (at least from close up, they still do display at a distance, in their non-3D model forms).

    Wonder if this is setting-related, and if so, how it can be fixed?
    I have that issue too, with how few people I've seen talking about it I am curious if everyone is having that issue, because it's definately a big one.

    Either way, the fix for both that issue and the factory menu is coming in the next update
    1667483196611.png

    Hopefully its soon, I've been holding off building until they're back.
    In the meantime putting the LoD render distance to minimum is the only "fix" at the moment.
     
    • Like
    Reactions: DeepspaceMechanic