1. 15th of October, 2019: SMD is currently under maintenance, the site may go down while we are working on it. Apologies for the inconvenience.
    2. We've removed some functionality from SMD in preparation for a migration to new forum software.

    [solved] Loading 100%, shutdown

    Discussion in 'Bugs' started by Milanin, Jun 19, 2013.

    1. Milanin

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      3
      Hello. I have installed this game today to try it out. I even invited a friend thinking why not try it out on Multiplayer first, so I ran the Start Dedicated Server button and the next thing I know, he's on. I tried to join him soon after, the things started loading and as it reached 100% it shutdown my game but left the server running. I then shutdown the server and tried running it over localhost in the Start Game, but the same thing happened, same with Singleplayer as well.

      I have tried running it with Administrator and it didn't help any.

      Here is the report of the crash: http://pastebin.com/LyhJpzVU
       
    2. Milanin

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      3
      Any ideas much appreciated
       
    3. SXT

      SXT

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      6
      Upgrade your Graphics Card
       
    4. Milanin

      Joined:
      Jun 19, 2013
      Messages:
      3
      I thought the Graphics driver was updated already since it wasn\'t updating itself with auto-detection so I forced a manual update. Tho now my AMD doesn\'t work well together with the updated Intel one, but in the end the game does work now. I\'ll work around the small problem of compatibility somehow.

      Again, thank you!
       
    Loading...